Noutăți


Află ultimele vești de la Sabres: preparate noi, seri tematice speciale, concerte live etc.

Bunătățile


Rețetele de soi sunt puse la cale de bucătari dibaci, deprinși cu meșteșugul preparării unui pește bun, de te lingi pe degete.

Locația


Te invităm într-o oază intimă de relaxare și bună dispoziție, pe strada Craiova nr. 1, în spatele OMV de pe strada Cluj.

 

Călătoria gustului

La Sabres, pregătim, cu drag și răbdare, preparate pescărești de soi, ca pentru prieteni. Și cum peștele e la loc de cinste, n-ai cum să nu te lași îmbiat de salatele noastre proaspete, împletite cu mirodenii fine și sosuri seducătoare.

Răsfaţă-te cu un prânz rafinat din meniul nostru cu iz mediteranean, urmat de un desert delicios à la Sabres! Adaugă-i un vin bun, alături de prieteni dragi și am schițat rețeta unei seri relaxante. Ori, dacă nu-ți place peștele, avem și-alte bunătăți care să te bucure.

Odată ce ne-ai trecut pragul, îți va fi dor să te reîntorci la o porție de tagliatele cu fructe de mare, asezonate cu un sos delicios de roșii cherry cu mirodenii proaspete, cum numai noi știm să preparăm. Iar la ceas de seară îți vei aminti, mai apoi, aroma inconfundabilei salate de somon. 

Ți-am făcut poftă? Descoperă-ne și redescoperă-te!

Newsletter